Skab større sikkerhed i din hverdag

Danmark er desværre et af de lande, der udsættes for allerflest indbrud per indbygger i Europa. Selvom dette er en kedelig statistik, som vi helst vil være foruden, er det sådan, at landet ligger. Derfor er det ikke unormalt, at man føler sig utryg – uanset om det er i hverdagen eller på ferien. Dog er der nogle ting, som du kan gøre for at forøge sikkerheden, og dette kan du læse mere om her på siden.

 

Installér overvågningskameraer

Der er ingen tvivl om, at overvågningskameraer skaber en forskel. Kameraer afskrækker indbrudstyve, og dette er med god grund. Med installeret videoovervågning på grunden vil man nemlig have større mulighed for at finde frem til gerningsmændene – og dette ønsker de skyldige selvfølgelig ikke. Videoovervågning fås i et væld af typer, og du kan både installere et enkelt kamera eller hele sæts af videoovervågning.

 

Skab larm med en husalarm

Som indbrudstyv skal man være så lydløs som overhovedet muligt, hvis man ikke skal opdages på sin færd. Dette er yderst svært, hvis en høj alarm går i gang – og dette kan du få iværksat i dit eget hjem med en husalarm. Faktisk er alarmsystemer med til at mindske risikoen for indbrud med op til 70%. Så få installeret en alarm, der aktiveres ved bevægelse i dit hjem, og føl dig mere sikker.

 

Hjælp hinanden i nabolaget

En af de allermest effektive metoder til at skabe større tryghed er ved at hjælpe hinanden i nabolaget. Ved at tilmelde dig Nabohjælp vil du have mulighed for at hjælpe dine naboer i området – og modtage hjælp selv. Gennem app’en eller hjemmesiden melder man ind, hvis man ser noget suspekt i området, hvilket hurtigt afskrækker eventuelle indbrudstyve. Undersøgelser viser, at Nabohjælp mindsker forekomsten for indbrud med 25%.

 

Med disse tre tiltag kan du føle dig mere sikker i din bolig.