Sjove og festlige indslag til firmajulefrokosten

En firmajulefrokost er den ideelle måde at markere juletiden i virksomheden på. Her er man sammen på tværs af afdelinger samt grupperinger, og man snakker om andet end arbejdsopgaver og dagligdagsproblemer. I stedet er det tid til at hygge i hinandens samvær, lære hinanden bedre at kende, spise lækker julemad og kridte danseskoene.

Uanset om du skal holde firmajulefrokost i Århus, Bjerringbro eller Odense, kan du læse med her, og få idéer til, hvad du kan lave af festlige og sjove indslag til festen.

 

En quiz om året der gik

Quizzer er altid sjove. Her får man testet sin paratviden og konkurrencegener. Man kan lave alverdens former for quizzer – musik, paratviden eller året der gik. Især året der gik er en populær genre, da den ligeledes kan omhandle forskellige ting. I kan blandt andet dyste i spørgsmål om året der gik på kontoret, film, sport eller i kongehuset.

 

Den klassiske pakkeleg med gaver

En klassiker, der aldrig bliver kedelig, er pakkeleg. Her skal hver enkelt medarbejder medbringe en gave eller to, så I har masser af pakker at spille om. I kan spille den klassiske udgave med terningekast og 6’ere, eller I kan prøve en anderledes version. Banko eller spillekort speciallavet til pakkeleg er spændende alternativer til pakkeleg.

 

 

Sedler med udfordringer under tallerkenerne

En supersjov festidé er at placere en lille seddel under hver enkelt tallerken. På hver seddel står en speciel udfordring, som de ansatte skal udføre i løbet af julefrokosten. Det kan for eksempel være at holde en tale, udbringe en skål hver time, sørge for fyldte glas, stjæle mad fra sidemandens tallerken, overbevise sidemakkeren om, at bananer er kræftfremkaldende, lægge arm, skære maden i mikrostykker, inden det spises, udbringe skål, hver gang ”jul” nævnes, og meget andet. Kun fantasien sætter grænser i denne leg.

Mangler I lokaler til firmajulefrokosten, kan du læse mere her.