Mine 3 favoritgenrer

Jeg er en af dem, der sætter stor pris på at læse bøger. Jeg har altid været glad for at købe fysiske bøger, men i længden måtte jeg desværre indrømme, at det både blev for dyrt og pladskrævende – særligt fordi jeg hurtigt får læst de bøger, som jeg anskaffer mig, og jeg mangler derfor ofte læsestof. Det gjorde mig ked af det, at dette var den situation, som jeg stod i, men det var kun i en kort periode, eftersom en af mine veninder fortalte mig noget revolutionerede. Hun fortalte mig om e-bøger gennem Politikenbooks. Det eneste, det krævede af mig, var, at jeg havde en tablet eller anden lignende enhed, hvor jeg kunne læse disse på. Så jeg fik gang i min tablet, og i løbet af ingen tid blev jeg grebet af at benytte e-bøger. Som sagt er jeg lidt af en læsehest, og derfor vil jeg her præsentere de tre genrer, som jeg nyder mest at læse som e-bøger.

Krimi

Øverst på min liste står krimier. Jeg elsker god og spændende skønlitteratur, der for alvor formår at fange min opmærksomhed. Og det kan jeg lige love for, at en god krimi formår. Der findes utrolig mange forskellige former for krimi, og nogle er mere barske end andre. Derfor er det også nemt at finde frem til en krimi, der passer til dig og det niveau, som du ønsker.

Kærlighed

En anden genre, som jeg er utrolig glad for, er romantik og kærlighed. Der er næsten ikke nogen bedre følelse, end den, man får, når man kan sidde og drømme sig væk til en skøn historie. Dog skal man være påpasselig, når man går efter denne genre, da der også er meget litteratur, som ikke er værd at læse.

Biografier

En sidste genre, som jeg gerne vil have lov til at præsentere, er biografier. Jeg synes personligt, at der er utrolig spændende at læse om andre personers liv, som har haft en stor indflydelse på et eller andet emne her i verden. Der findes adskillige af disse som e-bøger, og jeg vil derfor til hver en tid anbefale dem.