Mange små rejser

For mange er drømmen flere uger sydpå. Det har den også været for mig, men jeg er blevet vild med ideen om at opleve så meget som muligt i stedet. Med billige billetter at flyve Europa tyndt og s bruge nogle weekender på det hen over hele året. Det er heldigvis sådan, at både min kæreste og jeg arbejder steder, hvor vi kan spare fleks op, og så rejser vi for de ekstra timer. På den måde kommer vi efterhånden til at opleve de fleste hovedsteder og større byer. Den næste tur går til Dublin.

Jeg skulle have en ny kuffert

De gamle havde fået et slag af den anden verden, en risiko ved at rejse, og det var gået ud over lynlåsen. Men den var gammel, og det var ikke lige just kram. Men jeg fandt hurtigt dens erstatning på https://www.carriealong.dk/. Nu har jeg en ny og lækker kuffert, der sagtens vil kunne tåle den lidt hårdhændede behandling, som finder sted i alle lufthavne.

Den er klassisk sort, men det er mest et tilfælde, for de havde dem i alle mulige farver. Og så er den lækker og rummelig og helt perfekt til Dublin og alle de andre små rejser, vi skal på. Lige som den vil være rigtig god til de længere.

En blev til to

Min kæreste blev ret misundelig, da jeg havde fået min kuffert hjem. Det endte også med, at han ret hurtigt bestilte en til sig selv. I blå, så vi kan kende forskel. Efter at have oplevet min egen, så forstår jeg ham godt. Det er rart at have en, der bare virker og er god at bruge.

Den bestod også weekenden i Dublin til perfektion, så det er endnu en ting, der taler til dens fordel. De skal med hele Europa rundt mange gange.