Mange kopier, men kun en original

Der er designs, der hurtigt bliver så ikoniske, at rigtig mange laver noget, der ligner lidt. Men det er ikke det samme for mig. Jeg vil helst have den ægte vare, for det er det eneste rigtige. For mig gælder det blandt andet de flotte ure fra Daniel Wellington. Jeg vil have den ægt vare, og jeg forstår ikke, der er nogen, der køber kopierne. Priserne er ikke så høje igen, så det kan ikke være det.

De er endnu billigere på nettet

Jeg er blevet forelsket i et af dem, der er rosaguldfarvet. Generelt er jeg forelsket i at kunne skifte remmen eller lænken nemt, så jeg kan starte med den, der lige passer mig, og efterfølgende kan jeg altid købe nogle flere alt efter mit humør. Jeg vil starte med en i mesh, der også skal være rosaguldfarvet, så der er noget farve i farve, og så skal urskiven være hvid for at understrege det feminine.

De er lidt sjovt, for jeg havde egentlig ikke overvejet, at jeg gerne ville have et ur, men det her er noget særligt, fordi det samtidig er så enkelt. Det passer til det hele, og så ved jeg også, at jeg kommer til at bruge det rigtig meget. Lige som med et smukt smykke, der også bliver flittigt brugt.

Jeg købte det online

Når det kommer til den slags,så skal det være ægte, så derfor køber jeg den slags i danske forretninger. I dette tilfælde på nettet på https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html, hvor der er det ægte design bare er billigere. Nu pryder det smukke ur mit håndled, og jeg er mere end bare lykkelig for de. Endnu mere for at have fået det billigere og med hurtig levering.

Nu mangler der bare et par nye lænker, så har jeg på det nærmeste et helt nyt ur hver eneste dag.