Læsestof skal jeg have med

Vi har altid været en familie, som har siddet med næsen i bøgerne, så snart vi fik muligheden for det, og det er åbenbart noget, som vi har givet videre til alle vores børn, og det er også noget, som vi selv vil fortsætte med, så længe vi kan. Men problemet er, at vi er flyttet over i en mindre lejlighed fra vores store hus, og vi har ikke længere plads til vores mange bøger.

Der er en løsning

Det problem havde vores børn dog en løsning på. Vi skulle begge have en kindle, og så kunne vi læse alt det, som vi havde lyst til, uden at vi skulle sætte flere bøger på de hylder, som vi ikke har alligevel længere.

Vi var ikke glade for den løsning, men vi gik med til det af nød, og det har vi bestemt ikke fortrudt, for ikke kun er det er let og behageligt, men det sortiment, som de har i vores abonnement, er enormt. De har også en kundeservice, som er meget venlig og god til at hjælpe dem af os, som ikke altid er så IT-kyndige, som verden forventer. De er altid smilende og meget tålmodige.

Mange dejlige bøger

For de små penge, vi betaler hver måned, så får vi et sortiment, som er enormt, og vi får også bøger, som dækker alle genrer. Det er som at have et mindre elektronisk bibliotek lige ved hånden, og det er også let at tage vores kindle med, når vi skal ud og rejse eller tage toget til børnebørnene. Det er ikke altid så let med bøger, og det eneste, som jeg faktisk savner, er duften af ny bog. Den har de ikke fået med i elektronikken, men så innovative, som de er i dag, så varer det nok ikke mange år, før vi får hele pakken, selvom alt er elektronisk.