Guide: Besøg smukke Toscana i Italien

Har du drømme om at tage familien med til smukke Toscana i Italien? Så er det bare om at komme afsted. Toscana er fantastisk, og det er en unik mulighed for at opleve det ægte Italien. Der er flere steder, som du bør besøge, hvis du tager familien med til Toscana. Det kan dog være svært udvælge, da der er så mange hyggelige områder. Det får du hjælp til med denne lille guide til altid skønne Toscana. 

Smukke byer

Toscana er blandt andet kendt for at have flere smukke byer, hvor du med fordel kan invitere familien med. Her bør I uden tvivl bo i en feriebolig toscana, som giver den autentiske følelse af Italien. Smukke Pisa byder både på gode shoppegader og en masse italiensk kultur. Her kan I blandt andet opleve det skæve tårn. Familievenlige Lucca er blandt de populære byer for familier med børn, og hyggelige Firenze kan skabe rammerne for din skønne ferie. 

Skøn kultur

I Toscana er der en fantastisk kultur, hvor alle tager det ganske roligt. Det er det perfekte sted at tage familien hen, hvis du ønsker en rolig ferie. Toscana er kendt for at være stedet for livsnydere, og det er også derfor tempoet er helt i bund. Du kan også roligt tage en snak med de lokale, der normalt er meget åbne og velkomne. 

Flotte badestrande

Er I på udkig efter en badeferie, så er Toscana et fremragende bud. Her er der flere forskellige strande, som I kan hygge ved. Det er dog en god idé, at I orienterer jer omkring de forskellige strande, der er på Toscanas strande. Ved de populære strande kræver de typisk et beløb for, at I kan benytte strandens faciliteter. Derudover er det også smart, hvis I undersøger, hvor de gode sandstrande er. Her kan I med fordel finde en feriebolig, der ligger i det område.