Fitness, frugt og DHL

Vi tog sidste år en beslutning om, at vi i 2018 skulle deltage i DHL-stafetten, og det hele startede for 15 måneder siden med, at vi sammen med vores personaleafdeling meldte os til DHL, og vi tog en beslutning om at installere et fitnessrum i kælderen og få firmafrugt leveret. Desuden ville vi i løbet af året få en sundere menu i vores kantine.

En god leverandør

Vi undersøgte grundigt markedet for at finde det firma, som ville kunne levere det bedste firmafrugt, og det gik ganske hurtigt med at finde det rigtige, for vi tog en snak med de fem, som havde den bedste kundescore på Trustpilot. Der var et firma, som skilte sig klart ud. De havde ikke kun et stort udvalg af forskellige kasser, som du kunne få leveret, de havde også både frisk og tørret frugt alt efter din bestilling.

Deres kundeservice var meget professionel, og de var fantastiske til at rådgive os i forhold til den demografi, vi har i vores firma, så der var ingen tvivl om, det var dem, vi skulle benytte.

At vi tog den beslutning, har vi på ingen måde fortrudt, for de har fra første uge leveret frisk og tørret frugt så præcist hver uge, at vi næsten kan stille vores ur efter dem, og det foregår med et smil hver eneste gang.

Alle er vilde med det

Medarbejderne har været meget begejstrede for frugtordningen, og de flokkes til hver eneste gang, der bliver serveret frugt, så vi behøver næsten ikke at spørge, om de er glade for ordningen, for det kan vi se, de er.

Vi anbefaler klart dette firma, hvis du skal have firmafrugt, for du får en ordning, som fra første sekund kører optimalt, og der er ingen tvivl om, at de leverer langt mere, end det du betaler for. Prisen er lav, og kvaliteten er helt i top.