Festen alle snakker om

Når det kommer til at holde en god fest, så er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Der er det med at have en god bordplan, så alle får snakket med hinanden og har det rart sammen med deres respektive borddamer og -herrer, der skal være god musik i baggrunden, der skal være pyntet pænt op, og så skal der være rigtig god mad. Det sidste er så vigtig, for der hvor alle gæster bare bliver stille og spiser, det er et stort tegn på succes for mig.

Når maden skal komme udefra, så skal det derfor være fra et firma, der kan finde ud af at levere den slags til mange mennesker. Jeg forventer, at den varme mad er varm, når den bliver leveret, men også at der er brugt friske råvarer, at det er tilpas krydret, og at det hele passer sammen. Da vi skulle hold festen i et stort telt, der blev slået op i haven, så skulle det være nogen, der kunne levere der også.

Jeg vidste, hvem der skulle levere

Jeg havde fornylig været til en brunch, hvor firmaet ebuffet havde leveret maden. Det var så velsmagende og lækkert, at jeg vidste, det var dem, jeg ville bruge selv. Det var nemt at sammensætte en menu, og det smagte lige så godt som forventet. Da den værste sult var stillet, og alle gæsterne begyndte at snakke rundt om bordene igen, så var det primært om maden. Lige som jeg havde håbet på.

Om det er til mange eller få, så kan de mennesker levere noget, der bare er fantastisk. Der er fokus på den gode mad, men lige så meget på service, så skal du holde fest, så hold en fest lige som den, vi holdt, og få maden leveret udefra fra ebuffet.