Få dekorativ lyddæmpning med akustik billeder

Lydisolering behøver ikke nødvendigvis være et anonymt bagtæppe, der sender associationer til et lydstudie med æggebakker på væggene.

Det kan jeg sige med sikkerhed i stemmen, da jeg i mange har år har begået mig med at skabe de bedste akustiske forhold hos alt fra store og mindre arbejdspladser til private hjem.

Jeg oplever nemlig tit, at kontormiljøer har problemer med, at medarbejderne ikke kan koncentrere sig for larmen fra andre områder af kontorlandskabet, og man ønsker ikke at afskærme arbejdsområdet til at ligne noget fra en muselabyrint.

Der findes faktisk en løsning, der ikke behøver ødelægge pengepungen, som samtidig skaber noget kønt at kigge på, og som stadig har den lydisolerende effekt.

Man kan kalde løsningen for isolering med billeder, akustisk billeder eller lydisolerende billeder, men uanset navnet, så er det den gavn, som resultatet leverer, man går efter.

Teknikken går i sin enkelthed ud på, at man har et billede på for eksempel et lærred, og bag dette sidder der en lydabsorberende plade, der opfanger lyden, så den ikke rikochetterer rundt i lokalet og skaber dårlige akustiske forhold, som de personer, der benytter lokalet, bliver generet af.

Resultaterne taler for sig selv, for det har vist sig, at jo bedre lydisolerende forhold man har, jo mindre efterklang får man. 

Men bare rolig, du kan sagtens få et tilfredsstillende resultat, uden at du skal hen og have alle vægge dækket helt til med lydisolerende billeder. Bare et afdækket område på 20 procent kan gøre en verden til forskel.

Kodeordet er dog netop “billeder”, for vi snakkede tidligere om, at man ved lydsolerende billeder netop skulle have noget pænt at kigge på det, og det er også meningen her. For du kan selv vælge motivet til dine lydsolerende billeder, og det kan jo netop være alt fra hyggelige opleveser, afstressende motiver eller logoer, der afspejler din virksomheds brand.

De bedste på området til lydisolerende billeder med både kvalitet, pris og service findes her: https://sumopix.com/da/lyddaempning