Elegant og robust

Jeg er virkelig hård ved mit fodtøj, og jeg skal derfor skifte det ud meget tit. Det er irriterende, og det er mange penge, som man kommer til at bruge på sko. Jeg har også et arbejde, hvor sko skal være præsentable og samtidig være gode at gå i en hel dag. Det er kun sko af en god kvalitet, som kan gøre det, og det koster.

Lækre sko online

Jeg har derfor ledt efter steder, hvor jeg kan få sko i en god kvalitet, som fx Tamaris, men det er ikke rigtig lykkedes for mig. Ja ikke før nu, og så er det endda ikke engang mig selv, som har fundet den hjemmeside – det er min mand. En af hans kollegaer havde fortalt ham om en hjemmeside, hvor hans kone nu handlede, og det havde sparet hele familien mange penge på sko.

Jeg brugte lidt tid på hjemmesiden, og ja der var sko i alle afskygninger til hele familien, og de priser, som de holdt, var noget under det, så alle kunne være med.

Jeg bestilte et par pæne halvstøvler fra Tamaris sko, som jeg havde kigget på længe. De var i mørkt skind, og jeg må indrømme, at jeg var overrasket over prisen, men ikke mindre overrasket over, at de allerede efter nogle ganske få dage leverede støvlerne.

Ligesom at handle andre steder

Kvaliteten var bestemt i top, og jeg kunne ved selvsyn få at se, at de leverede og gav samme garantier og byttemuligheder, som de almindelige forretninger, som jeg normalt handlede i.

Jeg ved godt, hvor jeg fremover skal handle sko, støvler og alt andet fodtøj til familien, for ikke kun er der meget at vælge imellem, der er også gode priser samt en service fra deres kundeservice, som jeg sjældent får i forretningerne.

Så står du og skal bruge nye sko, så er det nok ingen hemmelighed, hvem jeg anbefaler.