Det kan være nødvendigt

Der er mange, som i dag ikke længere laver deres egen mad til større fester, og det er lig med, at de skal have catering udefra. Det er noget, som kan få mig til at krumme tæer, for jeg har så mange gange mødt en buffet eller andet, som har været – for at sige det mildt – tarvelig i kvalitet.

Jeg var ikke positivt stemt

Derfor gruede jeg lidt for maden til firmaets jubilæum, men der var ingen vej udenom, for jeg kunne ikke lave mad til 100 mennesker, og vores kantinechef skulle have lov til at nyde ikke at stå i køkkenet denne specielle dag, for det er ikke hver dag, at et firma bliver 200 år.

Køkkenchefen havde sammen med personalechefen fundet det firma, som skulle levere maden, så jeg måtte vente i ængstelse og se, hvad det ville være, der blev serveret, og hvordan kvaliteten ville være.

Men jeg må indrømme, at al min tvivl måtte stå i skammekrogen denne gang, for den mad, vi fik serveret, var i en klasse for sig. Jeg har i hvert fald ikke smagt mad fra et cateringfirma i den kvalitet før.

Det var så lækkert

Jeg var meget imponeret over kødet, som var mørt og meget smagfuldt og garneret med årstidens grønt. Alt var tilberedt af friske råvarer og havde en smag, som var det kun nænsomt blevet rørt af englevinger. Fuld af smag og med saft og kraft.

Serveringen og servicen ved denne catering fik både fra mig og de andre gæster også venlige ord med på vejen. Alle var fulde af lovord over maden, og over serveringen og det faktum, at maden, som skulle være varm, virkelig også var varm og smagte fantastisk.

Prisen for hele arrangementet, fandt jeg senere ud af, var langt mindre, end jeg troede, det ville koste for at få serveret kvalitet i den kaliber. Og kun at betale så lidt er noget, som så at sige aldrig sker, men jeg klager nu ikke over det.