Den bedste stemning er lys

Det er ikke til at klare sig uden lys. Især her i den mørke tid. Og praktisk lys har vi rigtig meget af alle steder herhjemme, men det hyggelige lys, det har vi nu også fået anskaffet os. Det er kæder til alle årstider, der kan hænge både inde og ude. Og det er bare hyggeligt. Det giver lidt lys, men på en rigtig behagelig måde, og det er lys, jeg bare nyder at tænde, når mørket falder på.

Lyskæder er en fantastisk opfindelse

Det giver nogle helt andre muligheder for at få lys nye steder. At vikle lys rundt om bjælker i køkkenet og træer i haven, det gør mig i rigtig godt humør. Jeg kan næsten ikke få nok. Og det er desuden ikke det, der koster mest. De bruger stort set ingen strøm, og dem i god kvalitet som http://www.eloglys.dk/shop/sirius-julebelysning-167s1.html giver så mange timer med lys og hygge.

Her til jul kommer det også ned i vaser og flasker og giver endnu mere stemning. Igen er det nærmest uudtømmelige muligheder, der er med lyskæder. Nok også derfor, de er at finde alle tænkelige steder, og her tænker jeg ikke kun hjemme hos os.

Især til jul

Selvom de er fantastiske som pynt i haven om sommeren, så er de geniale op til jul. Det er mørkt udenfor, men alle de mange lys gør, at december ikke er så slem igen. Det bliver mørkt, rigtig mørkt, men lyset bryder med alt mørket, og lyset giver godt humør og hygge. Julen er ikke kun hjerternes fest, det er også lysenes fest, og hos os er der fuldt blus på alle steder. Noget jeg nyder rigtig meget, og der kommer altid et par kæder mere op hvert eneste år. For jeg finder altid pladsen til dem uden de helt store problemer.