Bliv kompenseret, hvis dit fly er forsinket

Der findes ikke noget værre. Du er taget af sted i rigtig god tid til lufthavnen, du har tjekket og dobbelttjekket, at du ikke har glemt noget. Billetterne og passet ligger trygt i inderlommen, og du kommer frem i god tid til din tjek ind. Men så er flyet forsinket, og nu kan du se frem til en uvis, men timelang, ventetid i en kedelig lufthavn.

Du kan få en kompensation ved flyforsinkelse

Der er måske ikke mange, der ved det, men du kan rent faktisk få en kompensation fra flyselskabet, hvis dit fly er forsinket. Det samme gælder, hvis dit fly er overbooket, eller hvis det bliver aflyst.

Det er nok bare ikke lige det, der flyver igennem dit hoved, når du står i situationen, og hvordan sikrer du også, at du rent faktisk får lige det, du er berettiget til? Det er for det først noget, der er mange, der ikke ved så meget om, og for det andet er du nok også mere optaget af, hvornår du reelt kan komme afsted, hvilket er endnu mere vigtigt, hvis du skal i transit eller bare skal frem til din destination.

Det er her skyhelp kommer ind i billedet. De tager sig af alt det praktiske og besværlige arbejde med at få den kompensation, du er berettiget til, og det klarer de selvfølgelig inden for 24 timer.

Din sikkerhed er tryg i deres hænder

Hvis du er blandt dem, der er nervøse for at overlade den slags til et firma, så kan du tage det helt roligt. Du betaler nemlig kun for deres service, så du kan være helt sikker på, at de ligger sig i selen for at sikre din kompensation, for først her kan de få betaling og du resten af de dejlige penge.

Så er du uheldig og har et aflyst fly, så er der hjælp at hente.