At piske en te

Ja det lød også helt skørt i mine ører, men der er typer af te, der ikke skal tilberedes som de klassiske, og som allerede der skiller sig ud. En af dem er matcha te, som er udnævnt til en af de superfoods, der er så meget opmærksomhed omkring for tiden. Om den er super, det ved jeg ikke, men det, jeg ved, det er, at den smager helt fantastisk godt, og det er nok for mig.

Kvalitet er af den største betydning, når det kommer til te

Det er endnu en ting, der bør sige sig selv i din hverdag. At kvalitet altid er at foretrække i alt, hvad du spiser og drikker. Det gælder også te, for god te er så meget bedre, smager af mere og er bare mere lækkert.

Jeg kan sige det med overbevisning i stemmen, for efter at have prøvet forskellige former for te i den bedste kvalitet, er jeg helt overbevist, og jeg skal ikke drikke andet end det. Det betyder også, at når jeg skal prøve nye former for te, så er det efter disse principper, hvilket er grunden til, at jeg altid køber min te i en rigtig tehandel, som jeg har fundet online.

Den spændende grønne te

Det var her, jeg faldt over matcha te, som jeg er blevet helt vild med. Med denne type af te kan du genkende kvaliteten efter den grønne farve, som pulveret har. Det er nemlig ikke teblade, som du kender dem, men pulver, der skaber denne te.

Det er også derfor, at du skal piske denne te i stedet for at lade den trække, som ellers er normen. Smagen er også anderledes, men den er helt fantastisk. Det er en oplevelse, du bør onde dig selv, og kender du allerede matcha te, så prøv den i den bedste kvalitet. Noget, du ikke vil fortryde.